Bladeless Visi Vratu Mini Ventilator Hladilnika Šport USB Polnilne Hands-Free Ventilator, Mini Prenosni Ventilator Za Hlajenje Doma, na Prostem

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: bladeless fan stolp, fan nadstropje, bladeless fan mini, Fan, fan vratu, fan stolp, bladeless prenosni ventilator, bladeless fan ročni, fan xiaomi, bladeless ventilator.

    €20.56 €31.64
Količina:
  • Uporaba Starostni Skupini: Za odrasle
  • Vrsta: Pazi Trak
  • Ventilator Hladilnika: šport fan vratu visi
  • Blagovna Znamka: Nemobub
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Funkcija: Drugo
  • Združljivost: Vsi Združljivi
  • mini ventilator: visi vratu mini ventilator hladilnika

Značilnosti:

1. Nadgradili vratu fan 2021: vratu fan sprejme polprevodniških hlajenje tehnologije.Trenutno je ustvaril polprevodniških hlajenje čip ustvari temperaturni razliki in naredi vaše vratu občutek hladno in v roku dveh sekund.Poleg tega zračni hladilnik opremljen z več zračne odprtine, lahko zagotovi 360-stopinjsko okoliških pretok zraka hlajenje izkušnje.

2. Enostavno upravljanje: Na vratu, vgrajen ventilator ima tri vrste hitrosti ventilatorja stikala in hlajenje stikala.Število gumbov na strani, ki predstavlja hitrost vetra (pritisnite enkrat za prvi prestavi, pritisnite dvakrat za drugo orodje, in trikrat pritisnite za tretje prestave).Tam je polnjenje vrata poleg nje.Hlajenje stikalo (vklop hlajenje stikalo in modra lučka), pritisnite, da odprete vratu, da se ohladi.Nizki hitrosti se lahko uporablja za približno 8 ur, visoke hitrosti se lahko uporablja za približno 2-3 ure.

3. Bladeless in hands-free design-vrat vent design: dvojni turbo zaprta zasnova ne bo nikoli zapletla vaše lase.Proste roke in uživajo svež vetrič.V brushless motor naredi hrupa manj kot 40 decibelov, in majhnih osebnih fan lahko zagotovi hlajenje kroženje zraka v katero koli želeno smer.

4. Dolgotrajna baterija za polnjenje: vgrajeno litijevo baterijo 3000mAh in vratu fan ponavadi trajajo 3 do 8 ur, potem ko je v celoti napolnjena, in specifične uporabe je odvisno od različnih hitrostih vetra.Polnjenje preko C-tip kabel za polnjenje in je združljiv z RAČUNALNIKOM/prenosni/moč banke.

5. Kakovostno oblikovanje: iz okolju prijaznega ABS, kota se lahko prilagodi na voljo, ki lahko učinkovito preprečuje zdrs in ni enostavno, da bi prekinil.To je varnejše in bolj udobno, da visi prenosni ventilator na vratu.V primerjavi z drugimi novih navijačev, našega zraka, izpuh je večje, kar lahko povzroči močnejši pretok zraka.To vas ohranja mirno ves čas in je najboljše darilo za njega/njo.Vratu ventilator je zelo primerna za prosti čas, potovanja, gospodinjska opravila, šport in urad.

Specifikacija:

Nazivna moč: 5 V/1A

Baterija kapaciteta: 3000mAh

Polnjenje vrata: Tip-C

Vrsta baterije: polimer baterij

Bruto teža: 305 g

Velikost: 170.2*207.5*59mm

Ljubitelj mode opis:

Hitrost vetra gumb (stikalo na strani fan je hitrost vetra gumb): Ko je izdelek v stanju pripravljenosti ali polnjenje načinu, kliknite gumb, da vklopite ventilator prvi prestavi, in belo LED zasveti. (Drugič je tipka pritisnjena), kliknite gumb za preklop v drugi prestavi. (Tretji čas, da kliknete) Kliknite gumb za ponovno stikalo ventilatorja na tretje prestave. (četrti gumb), Kliknite gumb za izklop ventilatorja, belo LED je izklopljena.

Hlajenje gumb: Če izdelek v stanju pripravljenosti ali ko je ventilator je na, kliknite gumb za vklop hlajenje modra LED lučka, kliknite gumb za izklop, in modra LED lučka ugasne.

Fan polnjenje: Kadar ventilator deluje, lučka utripa hitro, kar kaže, da je baterija je o tem treba upoštevati.Prosim za polnjenje v času.Beli LED-indikator utripa, ko je polnjenje, in da ostane vklopljena, ko je poln.

Opomba:

1. Napolniti vsake tri mesece po skladiščenje, da bi se izognili baterije škodo.

2. Ko v uporabo: Prosimo zagotovite, da je "fan zrak" in "toplotne energije izpušne" se ne blokira, tako, da ne vplivajo na izstopu zraka učinek ali celo povzroči, ventilator, da je poškodovan.

Pakiranje seznam

1*Visi vratu fan

1*Uporabniški Priročnik

1*Napajalni Kabel

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki