Novo Megnetic Milo Jed Sesalna Milo Imetnik Nerjavnimi iz Nerjavečega Jekla Milo Držala za Kopalnico in Kuhinjo

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: chrome nerjavečega milo jed, kovinski igrača vlak, zaupanje magnetno držalo, držalo za milo, kopalnica izdelka, diecast kovinski vlak, brezkontaktne milo jed, kopalnica storag, polje milo, posoda za milo.

    €2.44 €3.58
Količina:
  • Poreklo: CN(Izvora)

Novo Megnetic Milo Jed Sesalna Milo Imetnik Nerjavnimi iz Nerjavečega Jekla Milo Držala za Kopalnico in Kuhinjo Opis:

Značilnosti:

1.Trajno: Naša mila nosilci so narejeni iz 304 nerjavno jekleno ploščo, močan magnet.Nikoli ne skrbite o rjavenje ali milo, ki sodijo off.

2.Kompaktna:Naš magnetni vakuumsko sesalno pokal milo imetnik lahko na svetu najmanjši milo držalo.Zavzame zelo malo prostora.

3.Kako Uporabljati: Nanesite lepilo na hrbtni strani milo holdr, nato pa ga potisnite na steno, preprost in enostaven.In pritisnite magnet opremo v vašem milo, tako da lahko ostanejo, kjer je priročno za vas, da dosežejo z magnetno silo.

4.Priročno: lahko premaknete iz enega kraja v drugega brez vrtanja lukenj.To je lahko pogosto uporablja na gladko površino ploščice, steklo, ogledalo, kovine in lesa.In to je enostavno namestiti ali odstraniti.

5.Večnamenski: Naša mila imetnik lahko uporablja tudi v vaši kuhinji, garderoba in prostor za skladiščenje.Pomožne tipke, ki jih dobavi lahko pomaga, da pritrdite na steno trdno.

Paket Vključuje:

1 x Držalo za Milo

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki