3-v-1 Moški Ženske Pletene Klobuk, Šal Zaščitnik Obraz Set Za Zimsko Smučanje, Kolesarjenje, Kampiranje

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: xs čisti.

    €3.65 €5.53
Količina:
  • Material: Poliester
  • Blagovna Znamka: RIDECYLE
  • Spol: MOŠKI
  • Vzorec Tipa: Trdna
  • Številka Modela: 3-v-1 Moški Pleteno Kapo, Šal Zaščitnik Obraz
  • Poreklo: CN(Izvora)

Bullet Točk:

1、Mehko in Toplo: Naše pleteno kapo in šal kombinacija se lahko uporablja na bo, ali ob istem času.In nastavite bo glavo, ušesa, obraz in vrat toplo, in niz, je dihanje, tako, vodenje ste udobno in toplo v mrzlih mesecih.

2、Udoben in Praktičen: Z našimi plesti beanie, to zimo ne bo več na hladno!To praktično niz je zgrajen z debelo plišastih obloge vam toplo oblečen izkušnje.

3、Vas toplo: zimski šal značilnosti dvojno plast design.Ultra-debel akril pletene strukture skrbi, da ste toplo.

4、Več Namene: To zimo kapa in šal je idealen za vsakdanjo rabo, v zaprtih prostorih in na prostem, in set je odličen za nakupovanje, drsanje, smučanje in bolj prijetno.Mehki pliš oblog je bolje toplino zadrževanja.

5、Fine Obrti: nastavi funkcije lepe sukanca za šivanje za izboljšanje trajnosti.In set vsebuje pletene kapa, šal, in nastavljiv plesti sprednji pokrov.

1.Mehko in Toplo: Naše pleteno kapo in šal kombinacija se lahko uporablja na bo, ali ob istem času.In nastavite bo glavo, ušesa, obraz in vrat toplo, in niz, je dihanje, tako, vodenje ste udobno in toplo v mrzlih mesecih.

2.Udoben in Praktičen: Z našimi plesti beanie, to zimo ne bo več na hladno!To praktično niz je zgrajen z debelo plišastih obloge vam toplo oblečen izkušnje.

3.Vas toplo: zimski šal značilnosti dvojno plast design.Ultra-debel akril pletene strukture skrbi, da ste toplo.

4.Več Namene: To zimo kapa in šal je idealen za vsakdanjo rabo, v zaprtih prostorih in na prostem, in set je odličen za nakupovanje, drsanje, smučanje in bolj prijetno.Mehki pliš oblog je bolje toplino zadrževanja.

5.Lep Obrti: nastavi funkcije lepe sukanca za šivanje za izboljšanje trajnosti.In set vsebuje pletene kapa, šal, in nastavljiv plesti sprednji pokrov.

Specifikacija:

Ime: Gospe Zimski Šal

material: pliš

Klobuk obod: 56-60 cm/ 22-23.6 cm, mehka

Seznam Vsebine:

1 x Pletene Klobuk

1 x Pleteni Šal

1 x Pletene Zaščitnik Obraz

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki