Prenosni Avto Smeti Avto Organizar Odpadkov, Smeti Vrečko Za Smeti Lahko Dustbin Smeti Bin Premium Neprepustni Posodi Visi

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: orgle, polje orgle, kavelj kuhinja, imetnik kuhinja, kuhinja orgle, kuhinja storag, ličila orgle, v košarico ratana, packag, v košarico kopalnica.

    €9.49 €13.19
Količina:
  • Vrsta: Shranjevanje Vedro
  • Oblika: Kvadratni
  • Material: oxford krpo
  • Slog: S Pritiskom Na Vrsto

Ta avto trashs lahko ne le trashs posode za vas avto urejeno, pa tudi se lahko uporablja kot vrečko za shranjevanje igrač, steklenic vode, prigrizki, dežniki in vse, kar hočeš.Primerna za vsa vozila, in tudi se lahko uporablja doma, v pisarni ali piknik, kot tudi.

Značilnosti:

Naš avto trashs torbe ne zavzamejo veliko prostora, vendar so zložljivi in enostaven za potovanja.Velika zmogljivost se lahko uporablja kot vrečko za shranjevanje igrač, pijače in potovanja hladilniki, ki lahko vodijo pijače in prigrizke nizko, za dolgo časa.

Notranjost avtomobila trashs lahko ima neprepustnih in nepremočljiva tulko, ki je enostaven, da avto čiščenje in suho.

Obesite kamorkoli in ga namestite z nastavljivim trakov in šivanje zaponke.

Izdelana iz fine kakovosti oxford materiali in neprepustnih tkanina znotraj linijskih, zelo praktične za uporabo.

Specifikacije:

Barva: črna

Material: oxford tkanin

Postavka velikost: 250 * 160 * 150mm / 9.8 * 6.3 * 5.9 v

Element teža: 300 g / 10.6 unča

Paket velikost: 250 * 160 * 50mm / 9.8 * 6.3 * 2.0 v

Package teža: 330 g / 11.6 unča

Seznam Vsebine:

1 * Avto trashs Lahko

Povratne informacije:

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.Nato bomo izboljšali naše storitve takoj.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih.

Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.vino-graben.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Če to ni kakovost naših izdelkov težave, kupec je odgovoren za vračilo izdelka.

Padec Ladijskega Prometa Storitev.

1. Ni omejeno parka za izpolnitev naročil na dnevni osnovi.

2. Uporabljamo ePacket dostava za večino držav, kot so zda, Kanada, Avstralija, ruska Federacija, Nemčija, Francija , Španija , Združeno Kraljestvo in na Novi Zelandiji.

3. Prednost dostava, hitra dostava v roku 48 ur.

4. Ne računa ali potrdila ali promocijski materiali vključeni.

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki