2021 Nove Bluetooth Brezžični Krmilnik za Nintend Stikalo veselje Levo in Desno Konzole Palčko, Rdeče in modre Funkcije Bluetooth

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: spopadov igra krmilnik, palčko usb, nintendo stikalo controlers, veselje con nintendo stikalo, Nadzor, bluetooth audio control stikalo, nadzor pc, snes ac, primeru nintendo stikalo, potenciometer xbox.

    €20.37 €25.15
Količina:
  • Nintendo Model: NINTENDO STIKALO
  • Certificiranje: CE
  • Paket: Da,
  • Vrsta Vmesnika: bluetooth
  • Blagovna Znamka: TOXCOT
  • Združljiv Znamko/Model: nintendo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Blazinice

★Opis izdelka

Naprava je majhna brezžična levo in desno ročico, ki ima podobne funkcije s STIKALOM, prvotno Veselje ročaj.Tako levi ročaj in ročaj se lahko upravlja kot nova ročaj.Katero koli tipko (razen L3, R3) zbudi in podpira priključevanje in izklapljanje iz gostitelja.Samodejno ujemanje, ročaj je šest-osni in motoričnimi funkcijami. (Brez funkcije NFC, obstaja nobena funkcija wake up the host)

★Navodila

(1) Žično povezavo

Na vsak vmesnik gostiteljice, vstavite stran ograje levo in desno ročaji v levo in desno stran utori gostiteljice, da se zavedaš žično povezavo z gostiteljem.

(2) za povezavo Bluetooth

(1) Vklopite Stikalo gostiteljice, kliknite meni nastavitve gumb na glavni strani vmesnika, in kliknite nastavitve Sistema možnost, da vnesete naslednjo raven menija

(2) Kliknite Način za Letalo možnost, nato pa kliknite Krmilnik za Povezavo (bluetooth), da vklopite funkcijo Bluetooth.

(3) Pritisnite in držite PAR gumb za 3 sekunde, da se obrnejo na seznanitev, LED1-4 utripa vode luči, odprite gostiteljice domača stran vmesnik in kliknite Krmilniki meni, in nato kliknite Spremeni Oprijem/Orde.Gostitelja se bo samodejno poiskal seznanjene ročaji.Po nekaj sekundah, ročaji in je gostitelj samodejno seznanjene uspešno in ustrezno kanal svetlobe gostiteljice je vedno na; po priključitvi, kliknite gumb in nato izberite Zapri za izhod v glavni vmesnik, in lahko začnete igro delovanje.Po 60 sekund, ročaj izklopljen, brez uspešno seznanjanje. (Gostiteljica ima 4 kanali v celoti)

★Ročaj električne specifikacije

Napajanje način: vgrajena litij baterije Uporabljajte čas: približno 15 ur

Zmogljivost baterije: 350MAH čas Polnjenja: približno 2 uri

Polnjenje metoda: 5 polnilni tok: manj kot 300MA

Pakiranje velikost: 7.3*za 13,7*4 cm 110 g, goli paket 85g

Irisha Smyatskih2021-07-13
"Item doesn't work. Seller refuses refund. Thanks aliexpress for intervention. Warning, dishonest seller here. Don't buy from this person. Scolded me on chat and called me a liar."

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki