Skrite pepelnik Obračanje in windproof načrt brezdimni pepelnik prilepite spodnji tabeli ohranjevalnik prostora za Office enostavno smetišče cenicer

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: pepel pladenj, cohiba, cohiba humidor, designer brand ashtray, dim pladenj, človek keramični pepelnik, pepelnik za avto, kovinski cigare, pepelniki, cev shisha, cigare pladenj.

    €4.19 €5.17
Količina:
  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Vrsta: Stenske
  • Številka Modela: Skrite Pepelnik
  • Oblika: Drugo
  • Poreklo: CN(Izvora)

O tej postavki

▲【Skrite design】 Ta prenosni brezdimni pepelnik za dom sprejme non-označevanje nalepke, design, brez žebljev in ne znamke, zelo praktično, lahko prilepite na katerokoli tabela dnu, kot je potrebno, skritih in shrani namizni prostor.Kadar je ne potrebujete za uporabo pepelnik, lahko skrijete.Pod tabelo pepelnik je pomemben dodatek za moške in ženske, ki ljubijo dim.

▲【Obračanje in windproof načrt】 To pepelnik je pokrov in se lahko zavrti za 360 stopinj.Ko uporabite ventilator, klimatska naprava v zaprtih prostorih, ali ko odprete okno, lahko pečat in skriti bliskavice pladenj za nežno vrti.Ne skrbite za "scatter" (saje in vonj!

▲【Enostavno čiščenje】dvojno plast design na ta dim pladenj,brezdimni pepelnik vam omogoča, da enostavno vzemite ven svoje nerjavnega jekla pladenj, in je snemljiv iz nerjavečega jekla linijskih je enostaven za čiščenje.

▲【Nadgradnjo materiala】 Pepelniki za cigarete,notranjost je izdelana iz visoko kakovostnih brušeno nerjaveče jeklo, pepelniku ne krhke in rje dokaz.To je zelo trpežna in se lahko uporabljajo za dolgo časa.

▲【Pogosto uporablja】 Pepelnik s pokrovom sodobna in elegantna oblika, zelo primerna za uporabo v zaprtih prostorih ali na prostem mestih, npr. domov, pisarn, bari, kavarne, hoteli, restavracije, zabave, bifeji, itd.,pepelniki za plevela je zelo primeren za vas Prijatelji in družino.

Opis izdelka Barve : Bela, siva

Izdelan iz ABS in nerjavnega jekla, ki niso stisnjeni, ni enostavno zamenjati, dolgotrajno uporabo, praktična velikost, zmerno težo.

Sprejetje non-označevanje lepilo design, brez žebljev in ne znamke, 360-stopinjski zasuk, dober oprijem, enostavno, da se držijo na ravno površino.

To lahko vrtenje in premikanje, prav tako lahko skrijete vonj, in lahko prepreči olje dim iz pregorjeli zunaj.

Lahko ga vzamete ven, na bo, jo prelijemo v olje oklepni dimni znotraj, nato sperite z vodo in obrišite olje oklepni dimni korito, in nato nadaljujte, da ga uporabljate.

To je zelo primerna za terase, stanovanja, pisarne, in bari.Enostaven in sodoben design pepelnik je lahko pripomoček, ki se ujema vaš prostor.

Specifikacije:

Material : ABS + Nerjavečega Jekla

Barva: Siva/Bela

Velikost: 13.5X10.7X3CM

Paket vsebuje:

1 X Pepelnik

Opomba:

Da bi lepilo močnejši, ne uporabljajte ga v roku 24 ur po tem, ko sta se ponovno srečala.

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki