Epoksi Plesni 4 Luknje Strel Očala Pladenj Plesni Smolo Kozarec Vina Imetnik Plesen, Ki Je Primerna Za Stranke, Bari In Klubi Dekoracijo

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: odstranljiva plesni pladenj, plesni silicij za smolo, smole dekor silikonsko plesni, luna pladenj plesni, dekor pladenj, leseni pladenj, ataud silikonsko plesni, modra miren očala, plesni kratnih, plevela smolo kalupi.

    €3.28 €4.37
Količina:
  • Material: Hrana silikona
  • velikost: 34.5*8*1.4CM/19*14.5*1.4CM/19*13.5*1.4CM
  • Poreklo: CN(Izvora)

Opis: Material:Hrana silikona Velikost:34.5*8*1.4 CM/19*14.5*1.4 CM/19*13.5*1.4 CM Značilnosti: 1. Izdelana iz visoko kakovostnega silikona materiala, gladko površino, non-stick, mehko, plesni se lahko uporabljajo za dolgo časa; ročaj z majhno luknjo, oblikovanje, enostavno visi in trgovina. 2. Idealen za izdelavo eleganten dom kozarca vina, majhen kozarec vina pladenj, tako lepo in praktično, na voljo so tri sloge, da izberejo. 3. Vse, kar morate storiti je, twist silikonsko plesni, počakajte za smolo, da se popolnoma pozdravi, nato spustite svoj kos iz kalupa.Dodate lahko biseri, okrasnih, bleščice, suho cvetje ali katero koli okraski, ki vam je všeč; končni izdelek sije kot ogledalo in zahteva skoraj nobenega poliranje. 4. Prosimo, ustvarite neomejeno možnosti skozi svojo domišljijo in uživali radosti DIY.Kot nalašč za dekoracijo doma, okrasite vaš dom ali da veliko darilo za družino in prijatelje. 5. Primerna za stranke, hoteli, restavracije, bari, itd.Paket je vključeno: 1 x silikonski kalup Opomba: Velikost ročno merjenje imajo lahko nekatere napake, to je v območju ±1 cm, ki so v dejanski velikosti, velja, da je dejanski predmet.Zaradi različne svetlobne pogoje fotografiranja, barve, slike se lahko razlikujejo od dejanskega izdelka.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

Wowstudio2021-05-06
"It arrived bended in the package and took me for 3 days to make it straight again. "
Blackjustice912021-06-03
"Shipping incredibly fast and terrific"

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki