Gozd Grad Tapiserija Pravljico Trippy Pisan Metulj Steni Visi Tapiserija, za Dom, Študentski Fantazijski Dekor

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: tapiserija, srednjeveške fantazije, moške fantazije, tapiserija steno tkanine trippy, zgodba gozd dekoracijo, tapiserija steno, obrnite papir, moški trippy, ozadje princesa, črna tapiserija, umre fantasy.

    €3.78 €7.57
Količina:
  • Tehnika: Tkanine
  • Material: 100% Poliester
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: HAIMAITONG
  • Vzorec Tipa: pravljična
  • Vzorec: TISKANE
  • Oblika: Rectangle
  • Slog: Ameriški stil

Seznam vsebine:

1pcs * Tapiserija

Velikosti:

70x90cm, 90x70cm, 100x150cm, 150x100cm, 150x150cm, 150x200cm, 200x150cm

Vrh prodajo izdelka

Dostava način:

1. www.vino-graben.si Standardna Dostava 2. ePacket 3. DHL(Hitre dostave zahteva, da nosi tovora.) 4. Zagotoviti vse vrste prevozov metoda za različne države.Če želite določiti način dostave , prosimo, bodite ladijskega stroškov .

Pogosta VPRAŠANJA:

Q: Kako lahko kupim veliko izdelek in ladijskega prometa, skupaj?A: lahko dal vse izdelka, ki vam je všeč v nakupovalni voziček,kraj, da skupaj in se dogovorite za plačilo.Q: Lahko pošljete vse moje bi skupaj?A: Da, lahko.Q: ali Lahko navedete dropshipping naročilo storitev?O: Da, bomo poslali na naročila v skladu z vašo zahtevo, ki ne vključuje nobenih računov ali promo materiali paket.Q: Zakaj da ne more sledenje?A: Nekatere Države ne sodelujejo s kitajsko, post, država pošti, ni Pooblaščen za sledenje informacije o vaši državi za nas.Tako je samo na kitajskem sledenje podatkov.

⚠ Bodite pozorni:

Zaradi ročnega meritve, je lahko dejansko vrzel 1-3 cm.dejansko barvo izdelka se lahko razlikujejo od barv na zaslonu računalnika.Vendar pa razlike ne bo super, Hvala vam za vaše razumevanje.

Povratne informacije:

1. Če vam je všeč naš izdelek,lahko nam 5 star komentar in deliti s prijateljem.Vaš cenim, je v naši moči, da postane velika podjetja. 2. Če ste nezadovoljni z našo elementov in storitev , se, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, se bomo potrudili, da vam zadovoljni rešitev. 3. Prosimo, da stik z nami, preden ga odprete, spor ali pa nam nizko star komentar.Se obrnete na nas je, da bi našli najboljši način za reševanje vašega problema, Bomo storiti vse, kar moremo, da bi vsak gost vesel.

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki