Avto Honorar Posnetke & Zapiralo, ki ga Odstranjevalec -18 Najbolj Priljubljen Velikosti Auto Pritisni in Pin Kovice Set-Vrata Trim Plošča Posnetke za GM, Ford Toyota

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: posnetki samodejno pajero, vw car fastener, bmw push pin rivet, za ford, gm, avto posnetke, ki določa, za instrumentne plošče in posnetek, pritisni in pin kovice, plastični zakovice, ecu ford.

    €2.48 €3.55
Količina:
  • Element Teža: 700g
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Zunanje Testiranje Certificiranje: CCC
  • Postavka Vrsta: Zapiralo, Ki Ga & Posnetek
  • Vrsta Materiala: Plastičnih mas

DELA ZA SKORAJ VSE PRIMERE, - komplet vsebuje 18 vrst najpogostejše velikosti zapiralo, ki ga posnetkov, ki so primerni za OEM zamenjava v 6-10mm luknjo velikosti,da boste vedno imeli prave velikosti.

VPLIV, ki je ODPORNA PRITISNI in KOVICE - Dobro izdelani iz trpežnega Najlona plastike, ni lahko zlomi ali razpoke, tako kot druge blagovne znamke, to je super trmast!

PREFEKT ZA tisto, KAR POTREBUJETE - do 415 kosov držalo posnetkov v plastični škatli, omogoča, da svobodno DIY vašega vozila dodatki, kadarkoli boste želeli.To je zagotovo cenejši kot bo avto deli trgovini.

- Trajno Plastični in Kovinski material, ki ima prednost visoko abrazijsko odpornost,omogoča, da hitro in enostavno odstranite vrata avtomobila ploščo in oblazinjenjem posnetke, brez povzročanja škode na njih.Enostaven dostop v omejenih območjih.

ŠIROKO UPORABO - Strokovno pritisni in posnetke, ki se pogosto uporabljajo za avto plošča, vrata trim, odbijača in fender za GM, Ford, Toyota, Honda Chrysler itd.

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki