AKKO Ara Keycaps Nastavite Češnja/ASA Profil Double-shot PBT 108 Polno Keycaps Nastavite, z 49 Dodatno Novost Keycaps

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: akko tipkovnico, Tipkovnica, cherry profil tipkovnico, keycaps ključ, modra pbt tipko caps, center kape, akko keycap, tipkovnica keycap, keycap pbt, keycap set.

    €44.90 €50.45
Količina:
  • Blagovna Znamka: EPOMAKER
  • Vrsta: Tipko Caps
  • Poreklo: CN(Izvora)

AKKO Ara Keycaps Nastavite Češnja/ASA Profil Double-shot PBT 108 Polno Keycaps Nastavite, z 49 Dodatno Novost Keycaps

Ara Barvno Shemo

Ara, po svoji definiciji, je inteligenten in socialne ptica, ampak naša ustvarjalna ekipa izvlečki žive barve krzna simbol iz te pasme za preoblikovanje in predstavljajte si to na novo opredeliti naturalism in industrialism.Ta začela novo nastavite parov searing rumena z dveh različnih odtenkih indigo modra keycaps in legenda za digitalni videz nadgraditi vse krovu, ki potrebujejo vsadki.Dobro zapakirane keycaps nastavite s po meri škatla za shranjevanje lahko idealno darilo za vsakogar, ki je v barvah.

ASA Profil Keycaps

Zasnovan z novo priljubljena ASA profil, to keycaps nastavite lahko deluje kot najbolj osnovna in udobno nastavi.Če iščete nekaj, kar lahko izboljšate svoje igralne izkušnje, ne porabijo milisekund, ki iščejo naslednji ključni, preprosto se to ASA Profil PBT keycaps nastavite kot je sculpted za učinkovito in udobno stiskalnice.

Cherry Profil Keycaps

Izdelani s priljubljena Češnja profil, to keycaps nastavite lahko deluje kot najbolj osnovna in udobno nastavi.Če iščete nekaj, kar lahko izboljšate svoje igralne izkušnje, ne porabijo milisekund, ki iščejo naslednji ključni, preprosto se to Češnje Profil PBT keycaps nastavite kot je sculpted za učinkovito in udobno stiskalnice.

Vrhovno PBT Visoke Kakovosti Keycaps

Za končni tipkanje izkušnje in vzdržljivost, gremo s 85% PBT material namesto ABS.V primerjavi z ABS materiala, PBT, je manj pogosta in občutek teksture in bolj trpežne.To je suho in ni enostavno, da bi dobili mastna.To ne bo nositi dol čez nekaj časa, kot so ABS ne.

Polni Velikosti Set, Primeren za Vse Postavitev

AKKO Neon je polno velikost osnovni set in nekaj dodatnih novosti keycaps.Še posebej po meri vzorec za funkcijske tipke, ki je enostaven za uporabo.Ne glede na to, da imaš 60%/75%/80%, TKL ali tipkovnico polne velikosti, pokrivamo vse.Ta sklop bo primerna za vsako tipkovnico.Dobili en niz, in da je vse delo.

Dvojni Strel Tehnika

AKKO Neon keycaps sprejme double-shot tehniko, bolj zapleteno, proizvodni proces, kjer se dve ločeni plastika vbrizgavanje oblikovani, da bi keycaps.Podrobnosti in tehnike, je ta nastavljena idealna in najboljša izbira, ko iščete zamenjavo set.

TEHNIČNI PODATKI

KEYCAPS PROFIL: Češnja/ASA profil

ŠTEVILO KEYCAPS: 108 celoten komplet+49 dodatno keycaps

MATERIAL : double-shot PBT

ZDRUŽLJIVOST : 60%/65%/75%/80% ali polni velikosti, vsaka postavitev na splošno

POSEBNE TIPKE SHEMA : -

PRESLEDNICA : 6.25 U/7U

SHIFT: 2.25/2.75/1.75 U

ENTER: 2.25/2U

ZAVIHEK: 1.5 U

CAPSLOCK: 1.75 U/Stopil keycaps

EDIT : 2U

Uqyxeketideby2021-07-10
"very good~~"

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki