Prenosni Mini Tesnjenje Gospodinjski Pralni

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: toplote lovec na fotke, čarobne fotke, plastični lovec na fotke, ročno impulz, lovec na fotke, impulzno lovec na fotke, ročne vakuumske lovec na fotke, mini lovec na fotke, priročnik lovec na fotke, mini plastični lovec na fotke, grelec lovec na fotke.

    €0.84
Količina:
  • Blagovna Znamka: BOUSSAC
  • Vrsta: Vrečko Posnetki
  • Poreklo: CN(Izvora)

Stop dajanje v najem vaš čips pojdi stare!ZNAČILNOSTI: Nič Več Prodajnih Žetonov!Ta mini prigrizek fotke pustil pečat, morebitne ostanke malice paket s popolnoma preprost gladko drsijo !Nič več zapravili ali stare prigrizki!

5 Sekund Instant Toplote Tesnjenje!Ta mini toplote lovec na fotke je zasnovan s hitro ogreje čas v manj kot 5 sekundah !Preprosto pritisnite navzdol zatič, da vključite mini keramični toplote ploščo za trenutek toplote, oblati za katero koli hrano, paketi!

Široko Uporabnost!Ta priročen mini fotke bo vse vaše hrane okusno, sveže in suho , od špecerijo, sekanci, bonboni, moka, prigrizki, ostanke, in še več!

Pečat Svoje Ostanke Malice Kjerkoli!Ta mini fotke prihaja v majhni, prenosni gradnje, zato lahko pečat svoje pakete kjerkoli in kadarkoli želite!

Enostavno Shranjevanje!Prihaja z magnetno nazaj, lahko preprosto držijo ta mini fotke na vse kovinske površine , na primer v hladilniku, za enostavno shranjevanje in dostop!

Tehnični podatki: Material: ABS Materialov Teža: 6 g Moč: Vstavite dve No. 5 baterije v napravi

PAKET VKLJUČUJE: (1 PC Set) 1* Prenosni Mini Tesnjenje Gospodinjski Pralni

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki