Realističen Dildo Trak Hlačke Na Velik Penis Gume Sesalni Dildos Realistico Dick Nekaj Žensk, Lezbijk Masturbacija Petelin

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: veliko črno dildo, dildo veliko, človek penis v odprtino hlačke, peni rokav, moški masturb, peni obroč, dildo realist, big peni, obleko pvc, človek strapon.

    €5.87 €27.95
Količina:
  • Material: PVC
  • Nespodobno Sliko: No
  • dildo Materiala: Gume
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Postavka Vrsta: Dildos
  • Številka Modela: DG606-Sk-DP
  • Spolnost: No
  • velikost: 21*3.5cm
  • Blagovna Znamka: Abolodo

Funkcije izdelka: Značilnosti: Dildo dildo je bil zasnovan skoraj stavko, 1:1 Realističen slog in Realistično handfeel.Lahko Spodbuja G-spot enostavno,da uporabnik doseže orgazma.Enostaven za čiščenje,enostaven za shranjevanje.Odporna na bakterije, proizvodnja.Močna sesalna osnova za pritrditev na vsako gladko površino.Hlačke Nastavljivi Jermeni Trakovi in Plastične Zaponke za Boljše Prileganje.Idealen za Unisex.Vibrator Varen Material ni slab vonj Vodotesen in enostaven za čiščenje, 10 hitrosti močnih vibracij Združljiv z vsemi vrstami lubes CE Certifikacijske Specifikacije: Dildo Funkcije: Predigra, vagina in analni seks igrača Material: Guma Velikost:Kot slika, Barva: Roza, Vijolična, Zelena, Črna, Kava, Kože, Spodnje hlače pas:13.39-52.36 v.-(340-1330mm) Noge:12.20-30.12 v.-(310-765mm) Vibrator Material:ABS Barva: Srebrna Kratek Vibrator Baterije:1*AAA(niso vključeni) Dolg Vibrator Baterije:2 x AAA(niso vključeni) Dropshipping lahko obrnete na storitve za stranke, da zahteva za visoko ločljivostjo slike.Zasebnost Zagotovljena: Vaša zasebnost je zelo pomembno za nas.Naše diskretno embalažo lahko nakupujete zaupanja, edina oseba, ki ve, kaj je znotraj paketa vam!Diskretno pakiranje s mehurček vrečko in motno dostava vreča brez trgovini na zaslonu polje za varstvo zasebnosti.O Pošiljki: 1. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 2. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 3. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.O Garancija: 1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu). 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži).Vračilo & Vrnitev: 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.O Povratnih Informacij: 1.Vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša Podjetja je razvoj,Zato prosim, pustite Povratne informacije 5 Zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki,Hvala. 2.Ne pusti Negativne Povratne informacije, ne sprašuje, nas za pomoč,vas prosimo, da Stik z nami prvič, če imate kakršne koli težave.Hvala vnaprej za vašo potrpežljivost.

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki