Pet Šotor Gnezdo Štirje Letni Časi Univerzalno Izmenljive Stroj Pokopov Teddy Majhen Pes, Mačka Jjeza Postelja Pomlad Poletje Hlajenje Šotori

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: postelja za psa, tial vzmeti, šotor, gibanja postelj, pet voziček, mačja igrača, tabor zunanji šotor, pes za hišo, postelja mačka, vrata gato.

    €7.02 €16.73
Količina:
  • Blagovna Znamka: waasoscon
  • Je Pametno Napravo: No
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: mačke
  • Funkcija: nepremočljiva
  • Material: VLAKEN

Pet Šotor Gnezdo Štirje Letni Časi Univerzalno Izmenljive Stroj Pokopov Teddy Majhen Pes, Mačka Jjeza Postelja Pomlad Poletje Hlajenje Šotori

Značilnosti: Odlično za na Prostem: naj vaš jjeza postopoma prilagodijo uživajo na prostem življenje brez stresa, lahko uporabljate v avtu, deck, plaža, trave, kampiranje, piknik, potovanja in tako naprej.

Super za uporabo v Zaprtih prostorih: Ta hiša je pregleden, zračen, zelo primeren, da deluje kot notranji pet porodni sobi, hišni ljubljenčki ne bodo motili, ko novorojenček je odraščal, se mladiči in mladiči so poredni, nastavite vaše hišne ljubljenčke v ta šotor, tako za vas In vaše hišne ljubljenčke lahko imajo dober počitek.

Dovolj velik za 2 ali 3Cats/1 ali 2 Psi Prosto: velikost te kletke, je 110x65x60cm.To je dovolj velika, tudi če imate več kot 2 hišne ljubljenčke.

Enostavno vzpostaviti in Izvedbo: Prav je, vrečke, prenosni, zložljiv.Odprite brez namestitve pri uporabi, je lahek in enostaven za prevoz.

Udobno blazino: vsebuje blazino, da bi mačka udobno in mehko okolje

MATERIAL & ZNAČILNOSTI: 1. Smo zagotoviti a udoben počitek območje za matere, hišni ljubljenčki, kot porodni sobi in živali, ki morajo biti izolirane, ko so bolni.Vrata je odprl zadrgo, zaradi česar je enostaven za hišne ljubljenčke, da vstop in izstop.Je popolnoma prezračena, ki je zelo primerna za uporabo v poletnih mesecih.

2.Za hišne ljubljenčke, ki imajo radi na prostem.To je tudi zelo varen kraj za hišne ljubljenčke na prostem, da uživajo dejavnosti na prostem, brez pritiska.Upam, da vas in vašega ljubljenčka bo všeč ta premišljen izdelek.

Parametre: Ime: Mačka Šotor / Cat Porodni Sobi

Barva: roza / modra

Material: krpo

Razširjena velikost: o 110x65x60cm/43.31*25.59*23.62 v, zložena velikost: 36x36x2cm/14.17*14.17*0.79 v

Seznam: mačka šotor * 1

vzglavnik* 1

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki