1,5 M Varilne Žice Desoldering Pletenic Spajkanje Odstranjevalec Stenj Žice 1,5 mm 2 mm 2,5 mm 3 mm 3,5 mm Širina Vodi Kabel Tok BGA Orodje za Popravilo

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: zlato tok prilepite, bga matrica, bga orodje, gel za odstranjevanje barve, ženska nohte, odstranjevalec, spajkalna žica vodi brezplačno cu, relif tok prilepite, cooper tok prilepite, amtech nc 559 asm, AMTECH.

    €0.40 €0.60
Količina:
  • Certificiranje: CE, Noben
  • Material: čiste bakrene žice
  • Uporaba: Drugo
  • Številka Modela: Spajkanje Stenj
  • Tališče: 280 ℃
  • Premer: 3,5 mm
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Tok Vsebine: 2%
  • Teža: 15g

67205 ORODJA

Značilnosti:

1. Dobre kakovosti: Ta izdelek je izpopolnjena z čistega bakra in posebne kemikalije, ki zagotavljajo dobro, hitro in ekonomično uporabo.

2. Dobro delovanje: Ta izdelek se uporablja, da absorbirajo odvečno spajkanje pri odstranjevanju kositra.To je odporna na oksidacijo in korozijo, je zelo dobra toplotna prevodnost in tinning učinek, in to je čista.

3. Praktičen: tin sesalna žice je treba uporabiti, če nožice, ki so povezani z modelu, pri spajkanju IC in ostalih komponent.To lahko sesati tin zaljubljen na nožice.Zagotavlja, da ni kratek stik med zatiči.

4. Udobje: poleg tega, ko sajenje BGA komponente, uporabite spajkalna žica za čiščenje podloge za BGA komponente, ki močno poveča stopnjo uspešnosti za sajenje.

5. Prenosljivost: Ta izdelek je majhna velikost in glede na težo, kar je zelo priročno, da nosite okoli.

Opis:

Ta izdelek je natančnost, pleteni z bakreno žico in posebne kemične formule, brez halogenov, nizko-ostanek, ne-čiščenje tin sesalna trak, potrebne za čiščenje podloge.Primeren je za vse vrste elektronike, električnih naprav in preciznih instrumentov.To lahko hitro absorbirajo kositra in velika količina kositra.To je namenjeno, da odstranite odvečno spajkanje in tako naprej.

Specifikacije:

Material: čiste bakrene žice

Tok vsebina: 2.0 (%)

Tališče: 280 (℃)

Dolžina: 1.5 metrov

Namen: pomožni vezje, spajkanje, desoldering in desoldering

Delovna temperatura: 280-480℃

Velikost: 1,5 mm, 2 mm, 2,5 mm, 3 mm, 3,5 mm (neobvezno)

Paket Je Vključeno:

1 pc * Spajkanje Pad Desoldering Žice

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki