Kampiranje, Spalna Pad Mat Trajne Velike Udobno Spanje Pad Ultralahkih 16 OZ Najboljše Spanjem Mat, ki so Za Backpacking

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: ultra udobno krilo, orodje vrhunskih ultralahkih, kampiranje ultralahkih, lahka spalna vreča mat, naturehik, ultralahkih nahrbtnik prestavi, lahki posteljo za spanje, udobno ultra lahka, lahke spalne vreče, zilead udobno ultralahkih.

    €17.71 €27.68
Količina:
  • Za Polnjenje Način: Zunanje Inflator Črpalka
  • Debelina: 2 cm
  • Dampproof Mat Vrsta: Vzmetnice
  • Material: TPU Najlon
  • Dejavnosti Na Prostem: Tabor
  • Teža: 16 OZ
  • Številka Modela: 2020
  • Poreklo: CN(Izvora)

Opis:

2" DEBELE SPANJA PODPORO!BOSTE LJUBEZEN TO SPALNA PAD!Želite udobno spanje kjerkoli?Ni treba trpeti s poceni tankih, kratko spanje na prostem pad!Ta kakovosti prenosni kamp mat pad je kot nalašč.Super trmast in zelo udobno.Super za vse spanja položaj.

TEHTA LE [16 OZ] IN PAKETI NAVZDOL NA VELIKOST TANKA STEKLENICO VODE - KOT NALAŠČ ZA BACKPACKING SPALNA PAD!Ne skrbi prostora v vašem nahrbtniku Ne backaches zaradi težkih teže zelo priročno za izvajanje.Zaželeli si boste, ste našli ta pred leti Prihaja z elegantno torbica za shranjevanje.

TO JE TEŽKO TRAJNO VELIKE UDOBEN SPALNA PAD ZNAČILNOSTI DOŽIVLJENJSKO GARANCIJO! - Ekonomsko in praktično učinkovito Z impresivno velikost uničen 75 X 23 to kampiranje vzmetnice pad, vam bo udobje, ki jo potrebujete.

TRGANJE ODPORNI - TEŽKA RIPSTOP NAJLON TKANINE – Ta lahka spalna pad je izdelan iz super močan nepremočljiva in kampiranje razred ripstop najlon tkanine Z impresivno 20 denier debeline uporablja le za najmočnejši camping oprema, zasnovana za zadnji življenje v najhujših pogojih.

BREZ TEŽAV ŽIVLJENJU ZAMENJAVA - NI TREBA VRNITI!Smo ponosni na naše odlično službo za snemanje na Amazon, in obljubljamo, da jo obravnavamo kot družino - tudi za darila!Poleg tega, da naše življenje zamenjavo, če niste zadovoljni z nakupom, bomo preprosto vračilo denarja - brez vprašanj - samo pustite ocene govorijo sami zase!

Specifikacije:

2" DEBELA

TEHTA LE [16 OZ]

PAKETI NAVZDOL NA VELIKOST TANKA STEKLENICA ZA VODO

TRAJNO VELIKE UDOBEN SPALNA PAD

ODPORNE

BREZ TEŽAV ŽIVLJENJU ZAMENJAVA

Paket Je Vključeno:

1*Spalna Pad

1*Prejeli vrečko

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki