Gume Metlo Roko Potisnite Metla Čarobno Metlo Tla Metlice Squeegee za Čiščenje Tal Tla Squeegee Ščetka za Pometanje Hišne Las Metlo

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: el ščetke, robot igrača, magic trick, čiščenje robot čistilec, airbrush pištolo, nosilec mop, robot metla, dyson v10, čopič za ličenje, čiščenje v gospodinjstvu.

    €4.90 €8.03
Količina:
  • preproga metlo: preproga metlo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: LF00212
  • Metlo Materiala: Gume
  • Silikonski metlo: Silikonski metlo
  • Tla metlo: Tla metlo
  • Uporaba: Doma
  • Metlo Glavo Materiala: Gume
  • metlo čistilec: metlo čistilec

Gume Metlo Roko Potisnite Metla Čarobno Metlo Tla Metlice Squeegee za Čiščenje Tal Tla Squeegee Ščetka za Pometanje Hišne Las Metlo

Opis:

TLA SQUEEGEE: S posebno obliko, tla metla je super za čiščenje betona, trdega lesa, les, in ploščice, talne, brez praske.

NASTAVLJIV ČIŠČENJE SWEAPER: čarobno metlo prihaja iz nerjavečega jekla palice, z nastavljivo dolžino.To se lahko prilagodi do 45.28"(115 cm).Pena tla squeegee z 12.2"(31 cm) širina vam pomaga, da konča gospodinjska opravila hitro in zmanjšanje čiščenje časa.Da gospodinjsko delo enostavnejše in bolj učinkovito.

ENOSTAVEN ZA UPORABO: paket prihaja z squeegee glavo in 3 področna polov.Enostaven za montažo na minuto.Ročaj s fiksno zapiralo, da bi tla squeegee bolj trdni in ne trese, ko uporabljate.

ŠIROKE UPORABE: tla squeegee je najboljše za odstranjevanje vode in odstranjevanje dlak, hišne las.Tudi to ustreza multi-površina tal, kar lahko uporabi kot talne squeegee, vode, stekla, okna squeegee, in potisne metlo v garaži, kabine, tuš, kopalnica, zunaj windows.

Specifikacije:

Barva: siva / zelena / roza / kaki

Velikost:

Standard: (ne teleskopsko palico)

- 310 x 900 mm / 12.2 x 35.4 palčni

Teleskopsko: (teleskopsko palico)

-310 x 1150mm / 12.2 x 45.28 palčni

Dolgo: (ne teleskopsko palico)

-310 x 1250mm / 12.2 x 49.2 palčni

Material: TPR + nerjavečega jekla

Paketu: 1 x čarobno metlo

Opomba:

1. Prosimo, dovolite 0-2 cm napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno od pravega predmeta.Prosimo, da pravega, kot standard.

Carrera 69962021-07-13
"Everything is fine. Seller recommend."
Skyserfur2021-07-08
"Excellent product I recommend, it does its function as described, measures of the stick and broom in the images. The item fits the seller's description, very well-packed product, arrived in considerable time, no need to contact the seller, I recommend"
Jonathan Misteriozo2021-07-06
"i didn't try it yet but sims like the picture it arrived in 1 week ."

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki