1pair Enostavno Namestite Aspherical Slepa Pega Line 4 Vrata Jasno, Nadomestni Deli, Avto Modra Objektiv Levo Desno Rearview Mirror Stekla

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: zaslon žice, iz nerjavečega jekla žica.

    €12.87 €16.71
Količina:
  • Certificiranje: Noben
  • Blagovna Znamka: EACHGO
  • Zunanje Testiranje Certificiranje: ce
  • Poreklo: CN(Izvora)

Opis: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti Odlična zamenjava za obstoječi obseg en Enostaven za namestitev in neposredno prileganje Obeh strani aspherical/blind spot skladu Trajno in zanesljivo uporabo Obvestilo: 1.MORATE preveriti vaše vozilo številka dela, preden je vaše naročilo. 2. To je poprodajnem nadomestni predmet, vendar ni prave Specifikacije: Model: GZ.FP007 Barva: modra, bela, Primerna modela avtomobila: Za 1998-2006 3-serije E46 Vse Limuzina, Vagon, Kompakten (ne prilegajo Kabriolet, M3 Coupe in modeli) Za 1997-2003 5-serija E39 Limuzina, Vagon (ne prileganje modelov in vozila s Samodejno Zlaganje ali Zatemnitev možnost) Paketu: 2*rearview mirror očala Opomba: 1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. 2. Prosimo, dovolite rahlo odstopanje za merjenje podatkov in poskrbite, da boste ne moti pred naročilom.

3. Prosimo, upoštevajte, da očala nimajo razlika levo in desno.

4. Prosimo, prepričajte se, da je to ena natančno desni del vaše vozilo pred nakupom.Prosimo, preverite vgradnjo v tabeli zgoraj(SVETUJEMO, DA OPREMLJANJA GRAFIKON VOLJO, NE sme BITI 100% NATANČNO).Če niste prepričani, se najprej obrnite na nas in nam posredujte VIN številko, leto, znamka, model vašega vozila in bomo preverite opremljanja za vas.Visoka kakovost skladišču za vas!

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki