Ultrazvočno Kože Scruber Globoko Obraz Čiščenje Stroj Za Lupljenje Lopato Obraza Por Čistilo Za Obraz Kožo Scruber Dvigalo Pralni Lepota

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: logotip ultrazvočno scruber, lepota machin, ultrason, obraz massag, ultrazvočno čiščenje pralni industriji, oem ultrazvočno, industrijski pralni kozmetični, xiamoi ultrazvočno obraz, nega kože, scruber kože.

    €4.57 €6.53
Količina:
  • Blagovna Znamka: LURNOFY
  • Material: Plastični
  • Vir Napajanja: Polnilna Baterija
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Proizvodni Proces,: Stroj, Ki
  • Certificiranje: CE
  • Commodity Quality Certification: ce
  • Funkcija: Čiščenje Obraza, Odstranjevanje Odmrle Kože, Anti-akne, Dviganje

Značilnosti:

Ultrazvočno Obrazno združuje dve nego kože zdravljenja: 1. Globoko Očisti zdravljenje uporablja Neprekinjeno Valovi, da odstranite odmrle celice s površine kože, da zapustijo vašo kožo občutek osveži, rejuvenated in ultra gladko. 2. V Sonophoresis zdravljenje uporablja Pulzni Valovi povečati prepustnost kože, pomaga učinkovito absorpcijo serumi.To v kombinaciji z povečan promet od ultrazvočni valovi pomaga debelušen do kože, zmanjšuje videz drobnih linij in gub.

Funkcija:

1.Globinsko čiščenje operacija način 45 stopinj, se sprejmejo, da pospeši presnovo epidermic celice in obnovi normalno nadgradnjo stopnja, povečanje ukinitev starih in neprimerne električne odklonskega celice, mehčanje keratin, preurejanje epidermic celic, medtem ko obnavljanje kože, elastičnost in razveljavitvi, da trdno, gladko in občutljivo kožo. 2.Vodilni v nutrition & aktiviranjem kože S sprejetjem ultrazvočne vibracije teorija in mlačno učinek, je lahko spodbuja krvni obtok v dermis, pospeši limfni vrnitev, odvajanje toksinov, ki zbirajo v globlje kožo in odstranjuje odmrle celice, da bi se izognili Corneous plast celic kopičenje pretirano, tako da bi vlago in prehrane za prenos hitro, povečanje celic je penetrability, krepitev izdelek za nego kože absorpcije, izboljšanje kožo navlažimo.

Jade roller koristi

①Stimulate proizvodnjo kolagena ②Reduce zabuhlost in gube ③Boost cirkulacijo krvi in limfne drenaže. ④Provide oprostitev tenzijski glavoboli, ko valjani več templjev ⑤Tighten in trdno kožo za spodbujanje elasting ⑥Tone obrazne mišice za boljšo elastičnost in še več...

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki