Risanka srčkan EVA Baby Mokri Robčki Vrečko malo proge sestavljajo Prenosni Čiščenje Elektronske Posodo Primeru Otroci Ponovno Polje#50

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: panda brisačo, tissu, pliš šiv igrača, kocka rubik, dettol mop krpice, hellokitty mokri robčki pokrov, srčkan mokri robčki tkiva, elektronske posodo, črna tkiva polje imetnika, imetnik napkin.

    €0.68 €0.82
Količina:
  • Material: Plastični
  • Poreklo: CN(Izvora)

Prenosni Mokri Robčki Vrečko Posodi Za Enkratno Uporabo Okolju Udobno Potovanje

Opis izdelka:

Idealen spremljevalec: elegantna in praktična; visoke zmogljivosti in lahki design, najlon obroč, ki je primerna za vsakodnevno uporabo; prenosna torba lahko se nosi na zapestju ali kjerkoli, kot so plenic torbe, sprehajalci, nahrbtniki in denarnice, enostavno, da gredo ven.

Kreativna zasnova: Ta izdelek sprejme elektronske zasnove in zadrgo design, ki je varnejši in bolj priročno, kot starih izdelkov.Zelo priporočljivo je, da jo uporabite.

Koži prijazni materiali: dobre strani občutek, izdelan iz visoko kakovostnih materialov, debel in okolju prijazno, brez BPA; fine izdelave, visoko kakovostnih materialov, da se prepreči izdelka, puščanja ali praske.

[Za enkratno uporabo & Dopolnitev] mokri robčki torba ima močan zadrgo design, ki je enostavno dal mokri robčki; klasičnih flip delu se lahko sklene na mokri robčki kadarkoli, in obdržati vlago v vlažni robčki.

Idealna velikost: majhna velikost, veliki zmogljivosti; popoln načrt, ki vam omogoča, da hitro čiščenje in enostavno; za večino nakup mokri robčki, to bo najboljše za večkratno uporabo zaščitni pokrov.Paket vključuje: 1x Robčki Vrečko

Gvinyard2021-06-12
"Did not come"
Christofer 12212021-04-29
"It's very good stuff for a bag, it's very small."

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki