Kawaii mouse pad srčkan mouse pad pult igra pisanje srčkan desk pad doma računalnik tipkovnico pokrov slika cust

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: xr telefon primerih fotball mesi.

    €2.34
Količina:
  • Material: Gume
  • Blagovna Znamka: ZUIDID
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Paket: Da,

Opis Izdelka

1.Ščiti široko območje za svojo mizo pred praskami in izlivi

2.Udobno počiva površine za roke, medtem ko je pisanje, tipkanje,

ali z miško.

3.Material: Guma + krpo

4.Debelina: o 2-3 mm

5.Značilnosti: vlaknati, dihanje, je mogoče oprati

OPOMBA:Prosimo, pozorno preberite pred nakupom

1. Miško pad pripada visoko temperaturne toplotne prenos, in površina mouse pad je krpo in je zrnje.Tako jasnost in svetlost mouse pad niso tako dobri, kot z računalniško grafiko.

2. Miška ploščica je natisnjena po več kot 200 stopinj visoke temperature.Samo prejel gume okus bo nekoliko večji, ga postavimo v hladen in zračen kraj za nekaj dni, ne bo imel okus. 3.Prosimo, pustite vašo sliko v sporočilo.Ali me vprašal za e-pošto.pošlji sliko, da me kot datoteko,jpg ali png,ne povezavo,hvala. 4.Picture request: dolžina in širina slike ustrezajo velikosti mousepad, ki jo izberete.Za primer, ki ste jo izbrali, velikosti 80*30 cm,dolžina in širina slike,Njihova razmerja, ki so blizu 8:3 Drugače, pomagali vam bomo, da prilagodite sliko in povedo.Prosimo opomba, vaše naročilo sporočilo. 5.Tam bo nekaj razlik med končal in slike. 6.Ko je plačilo potrjeno, mi bo mousepad za vas; A nekaj dni kasneje bomo poslali vaše mousepad za vas.

Ruski prijatelji, prosimo, upoštevajte,: Ker je razmerje med državo, carinske politike; zapolni celotno pravi naslov in podatke o prejemniku Prosimo, da; v nasprotnem primeru ne morete prejeti vaše blago; hvala!

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki