Pokal za Pranje Samodejno Pokal Pranje Gospodinjski Visokim tlakom Razpršila Stekla Rinser Bar Rinser Stekla Rinser pomivalno Korito Oprema

Dobavljivost:
Na zalogi

Oznake: vrč rinser, sperite steklo, kava vrč rinser, pomivalno korito, iz nerjavnega jekla, stekla rinser, kovinsko korito za pranje, indeks, rinser, bar za pranje stekla, dvojno pomivalno korito.

    €12.62 €19.42
Količina:
  • Material: Kovine
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: waasoscon

Bullet Točk:

1、Hitro Čiščenje Ostankov: močan curek vode lahko temeljito sperite ostanke v nekaj sekundah, in subtilna izboklin vodnik vodo za pomivalno korito za enostavno čiščenje.

2、Popolno Čiščenje: Od baby steklenice za vino, očala za potovanje skodelice, ga je mogoče enostavno sperite skoraj vsako pijačo, tako da lahko prihranite čas, namakanje in pranje.

3、Namestitev Predlogi: Tam morajo biti vsaj približno 2 cm prostora, ki obdaja namestitev luknjo, in razdaljo med sredini luknjo in rob ponora ne sme presegati o 2.25 centimetrov, da se zagotovi, da voda teče v korito, namesto, ki se kopičijo na mizi.To je vodovodnega cevovoda, ki ga lahko povežemo s toplo ali hladno vodo.

4、Učinkovito Uporabo: Dal usta skodelico navzdol, nato pa ga nežno pritisnite na dnu skodelice za samodejno razpršeno vodo za čiščenje.Po čiščenju pokal, odstranite skodelico in stop pršenje vode.Praktično držalo je lepo in trdno, lahko učinkovito postavite skodelice, ki zagotavljajo učinkovito čiščenje skodelic, in prinašajo več udobja za vaše delo.

5、Široko Prijave: samodejno pokal pralni stroj ima širok spekter uporabe, in se lahko uporablja v domače kuhinje, bare, kavarne, mleko, čaj trgovin in hotelov, itd.

Specifikacije:

Velikost: o 14*13*2.8 cm/5.51*5.12*1.10 cm

Material: kovina + plastike

Seznam Vsebine:

1 * Pokal Pranje

1 * Pokrov

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Napišite recenzijo!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kakovost
Cena

Podobni izdelki